Diensten

Neem gerust contact met ons op via 0592 - 460 805, dan komen we graag bij u langs.

Vijveraanleg

Laat uw vijveraanleg over aan de specialist. Wij ontwerpen uw vijver volledig op basis van uw wensen. Bent u op zoek naar bepaalde planten, wilt u uw speciale vissen in de vijver plaatsen of heeft u andere specifieke wensen met betrekking tot het onderhoud?

Eén met de omgeving

Uw vijveraanleg start altijd met uw wensen, op basis waarvan we zorgen voor harmonie met de omgeving. Wij zorgen ervoor dat de vijver onderdeel uitmaakt van uw tuin, maar hier toch een specifieke uitstraling aan kan toevoegen. Een vijver is altijd maatwerk, of u nu op zoek bent naar een natuurlijke vijver, of wellicht een strakke zwemvijver.

Ontwerp en 3D-tekening

U ontvangt van ons een eerste ontwerp voor uw vijveraanleg, op basis van uw specifieke wensen of het algemene idee dat u zoekt. Wij kunnen desgewenst zorgen voor een 3D-tekening, zodat u het project volledig kunt overzien. Is het ontwerp naar wens? Dan nemen wij de vijveraanleg voor u uit handen en vertellen we u desgewenst meer over het benodigde onderhoud.

Wilt u uw vijveraanleg uit handen geven, of benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brainstormen over uw nieuwe tuin?

U kunt altijd contact opnemen door te bellen naar 0592 - 460 805, maar als u liever teruggebeld wilt worden dan kunt u ook het formulier invullen.

Ga naar contactpagina »
Vul a.u.b. uw naam in.
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
Bel mij