Diensten

Neem gerust contact met ons op via 0592 - 460 805, dan komen we graag bij u langs.

Tuinverlichting

Wilt u in het donker ook volop kunnen genieten van uw tuin? Door tuinverlichting te plaatsen kunt u ieder seizoen genieten van uw tuin of terras. Wij helpen u graag uw buitenruimte bijzonder te maken.

In-Lite

Hoveniersbedrijf Marco Bakker is dealer van In-Lite. Dit is kwalitatief hoogwaardige en duurzame tuinverlichting. De energiezuinige ledlampen hebben een lange levensduur en zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Of het nu de natte herfsten zijn of strenge vorst in februari; de tuinverlichting van In-Lite creëren gedurende het hele jaar de perfecte sfeer om ook in het donker van de tuin te genieten. Via onze nieuwe webshop kunt u gemakkelijk en snel uw tuinverlichting online bestellen. Wilt u niet zelf bestellen, of weet u niet welke verlichting geschikt is voor uw tuin? Wij denken graag mee en maken graag een verlichtingsplan op maat.

Oplossing

Tuinverlichting kan op verschillende manieren gebruikt worden om sfeer te creëren in uw tuin. U kunt bijvoorbeeld verlichting richten op bomen of plaatsen op uw schutting en in ieder seizoen deze elementen in het licht te zetten. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een vijver te verlichten om een sprookjesachtig plaatje te creëren. Er is ook een praktische kant: tuinverlichting vergroot uw gevoel van veiligheid. De kans op ongewenste nachtelijke bezoekjes aan uw woning wordt verkleind. En ook kunt u denken aan verlichting over het tuinpad naar uw woning. Met verlichting van In-Lite is veel mogelijk.

Marco Bakker staat voor

  • Klantvriendelijkheid
  • Duidelijkheid en transparantie
  • Creativiteit & orginaliteit
  • Snelle service

Het laatste nieuws

Wegdromen bij een mooie vijver?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

  • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2021 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes