Marco Bakker

Mocht u geïnteresseerd zijn om kennis te maken, neem dan gerust contact met ons op.

Werkwijze

Heeft u een tuinontwerp in gedachten, of slechts vage ideeën over hoe uw tuin eruit dient komen te zien? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag en zetten uw ideeën om in concrete onderdelen in uw tuin. We werken volledig transparant en stellen altijd een offerte op maat voor u op, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Transparantie

We voeren de transparantie door in al het werk dat we voor u uitvoeren. We maken op basis van de situatie ter plaatse een offerte voor u op. We geven aan welke materialen en beplanting we u in rekening brengen, net als het aantal manuren dat we nodig denken te hebben. U bent volledig op de hoogte van de kosten. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, we staan u graag te woord.

Uitstekende service

Daarnaast kunt u rekenen op een uitstekende service. We doen net dat stapje extra als hovenier, waardoor u kunt rekenen op een prachtige tuin die in de zomer prachtig bloeit en in de winter mooi groen blijft. Blijkt een plant het na onze oplevering toch niet (goed) te doen? Wij komen graag nog eens bij u langs om na te gaan of alles naar wens is en zullen deze plant dan bovendien kosteloos voor u vervangen.

Tuinaanleg in Haren

Benieuwd wat we met deze tuin gedaan hebben?

In de Haren voorzagen wij een nieuwbouwwoning van een volledig nieuwe tuin mét vijver. Een zeer gevarieerde klus waar veel elementen van het hoveniersvak voorbijkwamen, oftewel: een klus die we natuurlijk met beide handen aangrijpen!