Diensten

Neem gerust contact met ons op via 0592 - 460 805, dan komen we graag bij u langs.

Tuinontwerp

Wilt u een nieuw tuinontwerp laten maken, of heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en wilt u graag goed van start gaan? Wij beschikken over een uitgebreide ervaring en ontwerpen de tuin volledig naar uw wensen. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met de aanleg en het onderhoud van uw tuin.

Het tuinontwerp

Het tuinontwerp baseren we allereerst op een eerste en geheel vrijblijvende kennismaking. Wij komen graag bij u langs om uit te leggen wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Bent u op zoek naar een siertuin, of wilt u een tuin ontwerpen waar uw kinderen naar hartelust in kunnen spelen? Wij kunnen uw bestaande tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, maar u ook vanaf de eerste ideeën van dienst zijn met het ontwerp. Wilt u gebruik maken van bepaalde bomen, paden en planten? Wij zorgen ervoor dat het tuinontwerp aansluit bij uw huis, de omgeving en eventuele bestaande elementen. Wij zorgen voor een goed samenspel van de verschillende kleuren en vormen, wat leidt tot de sfeer die u wenst.

Opmeten en ontwerpen

Na het eerste gesprek zullen we voor u de maten van uw tuin opnemen, zodat we aan de slag kunnen met het tuinontwerp. Na het opmeten stellen we voor u de offerte op, die we graag toelichten. Wij vertellen u graag meer over de kosten van het tuinontwerp, de materialen en de manuren die we inzetten. Wilt u nog wijzigingen aanbrengen in het tuinontwerp dat we voor u kunnen realiseren? Geen probleem, we ontwikkelen dit in overleg.

Bent u toe aan een (nieuw) tuinontwerp? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u

Marco Bakker staat voor

  • Klantvriendelijkheid
  • Duidelijkheid en transparantie
  • Creativiteit & orginaliteit
  • Snelle service

Het laatste nieuws

Wegdromen bij een mooie vijver?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

  • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2024 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes