Marco Bakker

Mocht u geïnteresseerd zijn om kennis te maken, neem dan gerust contact met ons op.

Partners

We werken samen met verschillende partners, die net als wij een uitstekende kwaliteit leveren. We bundelen graag de verschillende krachten, om tot een optimaal tuinontwerp te komen waar u jarenlang plezier van heeft. We werken onder andere samen met Platoflex, waarmee we inmiddels een uitstekende relatie hebben opgebouwd.

Beplanting en kunstgras

Daarnaast werken we samen met bijvoorbeeld Greenwall, net als met Home Grass. Zij zijn ons van dienst op het gebied van kunstgras, zodat u gebruik kunt maken van een kwalitatief uitstekend product. Uiteraard adviseren we u hier graag over, of kunnen we u in contact brengen met de productspecialisten op dit gebied.

Beregening van tuinen

Zoekt u naar de ideale beregening van uw tuin, op basis van een kwalitatief uitstekend systeem zoals Rainbird? Wij werken samen met Thijms Mechanisatie. Zij beschikken over een uitgebreide expertise en ervaring, waardoor ze een uitstekende aanvulling vormen op alles waarmee wij u graag van dienst zijn.

Groendaksystemen

Wij voorzien daken van Urbanscape groendaksystemen. Een groendaksysteem heeft vele voordelen. Het verlengt de levensduur van daken, zuivert en vertraagt de afvoer van regenwater, stoot minder CO2 uit en reduceert energieverbruik aanzienlijk. Urbanscape biedt eenvoudig te installeren systemen die ontzettend lang mee gaan.

Vijveraanleg in Elp

Benieuwd wat we met deze tuin gedaan hebben?

Het aanleggen van een vijver begint met graafwerk. De vorm is van grote invloed op het algehele uiterlijk. Het doel bij dit project: een natuurlijke vijver creëren met vloeiende vormen.