Marco Bakker

Mocht u geïnteresseerd zijn om kennis te maken, neem dan gerust contact met ons op.

Over Hoveniersbedrijf Marco Bakker

Benieuwd naar Hoveniersbedrijf Marco Bakker? Wij werken op basis van volledige transparantie en zijn een Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming. We werken samen met verschillende professionele partners, naast dat we zijn aangesloten bij Aequor.

Werkwijze

Transparantie en uitstekende service

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, net als een uitstekende service voor al onze klanten. Wij maken graag een compleet tuinontwerp voor u, of schetsen de kosten van een kleine aanpassing die zorgt voor de uitstraling die u zoekt.

We geven u vooraf altijd duidelijk aan wat de kosten zullen zijn, op basis van materialen en manuren. U weet precies waar u aan toe bent. Nadat we uw tuin hebben opgeleverd komen we een tijdje later nog eens langs, gewoon om na te gaan of alles naar wens is. Slaan bepaalde planten niet (goed) aan? Dan kunt u kosteloos een nieuw exemplaar van ons verwachten.

Maatschappelijk verantwoord

Betrokkenheid en goede leerplek

Als Hoveniersbedrijf Marco Bakker dragen we graag bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. We werken met scholen met kinderen die lastig leren en dragen bij aan het Traject Wajong, via R95 in Groningen.

Partners en keurmerken

Samen staan we sterk

U kunt rekenen op de expertise en ervaring van onze specialisten, maar daarnaast op die van onze partners. We werken samen met een aantal verschillende partners, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn.

Marco Bakker

Over Marco Bakker

Hoveniersbedrijf Marco Bakker beschikt over een uitgebreide ervaring en levert uitsluitend maatwerk. Het is uw tuin, dus het zijn uw wensen die bij ons de basis vormen. Dit is het uitgangspunt geweest voor de oprichting en vormt nog altijd de kern van al onze werkzaamheden.

Marco Bakker staat voor

  • Klantvriendelijkheid
  • Duidelijkheid en transparantie
  • Creativiteit & orginaliteit
  • Snelle service

Meer weten?

Wegdromen bij een mooie vijver?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

  • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2021 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes