Marco Bakker

Mocht u geïnteresseerd zijn om kennis te maken, neem dan gerust contact met ons op.

Over Hoveniersbedrijf Marco Bakker

Benieuwd naar Hoveniersbedrijf Marco Bakker? Wij werken op basis van volledige transparantie en zijn een Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming. We werken samen met verschillende professionele partners, naast dat we zijn aangesloten bij Aequor.

Werkwijze

Transparantie en uitstekende service

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, net als een uitstekende service voor al onze klanten. Wij maken graag een compleet tuinontwerp voor u, of schetsen de kosten van een kleine aanpassing die zorgt voor de uitstraling die u zoekt.

We geven u vooraf altijd duidelijk aan wat de kosten zullen zijn, op basis van materialen en manuren. U weet precies waar u aan toe bent. Nadat we uw tuin hebben opgeleverd komen we een tijdje later nog eens langs, gewoon om na te gaan of alles naar wens is. Slaan bepaalde planten niet (goed) aan? Dan kunt u kosteloos een nieuw exemplaar van ons verwachten.

Maatschappelijk verantwoord

Betrokkenheid en goede leerplek

Als Hoveniersbedrijf Marco Bakker dragen we graag bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. We werken met scholen met kinderen die lastig leren en dragen bij aan het Traject Wajong, via R95 in Groningen.

Partners en keurmerken

Samen staan we sterk

U kunt rekenen op de expertise en ervaring van onze specialisten, maar daarnaast op die van onze partners. We werken samen met een aantal verschillende partners, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn.

Marco Bakker

Over Marco Bakker

Hoveniersbedrijf Marco Bakker beschikt over een uitgebreide ervaring en levert uitsluitend maatwerk. Het is uw tuin, dus het zijn uw wensen die bij ons de basis vormen. Dit is het uitgangspunt geweest voor de oprichting en vormt nog altijd de kern van al onze werkzaamheden.

Marco Bakker staat voor

  • Klantvriendelijkheid
  • Duidelijkheid en transparantie
  • Creativiteit & orginaliteit
  • Snelle service

Meer weten?

Waardepropositie

Bij MB Droomtuinen delen we de overtuiging dat een weelderige groene omgeving een buitengewoon positieve impact heeft op mensen. Recentelijk hebben wij het voorrecht gehad om uw droomhuis te mogen ontwerpen, waarbij geen enkel detail over het hoofd is gezien. We begrijpen echter dat het ontwerp van de bijpassende droomtuin nog ontbreekt.

In dit geval willen wij graag onze expertise aanbieden en u uitnodigen om contact op te nemen met de gepassioneerde Droomtuin ontwerpers van MB Droomtuinen. Hoewel velen in staat zijn om prachtige tuinen te ontwerpen, zijn wij gespecialiseerd in het creëren van ware Droomtuinen – een vaardigheid die slechts onze ontwerpers beheersen. Onze ontwerpen zijn naadloze verlengstukken van uw droomhuis en gaan altijd verder dan uw verwachtingen.

Met onze inlevingsvermogen, creativiteit en ongeëvenaarde passie, streven wij ernaar om adembenemende tuinen te ontwerpen en te verwezenlijken. Wij nemen de tijd om uw wensen en visie voor uw droomtuin volledig te begrijpen. Onze creatieve ideeën en innovatieve oplossingen zullen u keer op keer verrassen en inspireren.

Bij MB Droomtuinen gebruiken we enkel de allerbeste materialen en hoogwaardige beplanting. Ook bouwkundige elementen zoals het aanleggen van zwembaden en zwemvijvers behoren vanzelfsprekend tot ons dienstenpakket. Wat betreft het ontwerp, de aanleg, de afwerking en het onderhoud behoren we tot de top van Noord Nederland. U kunt bij ons rekenen op een volledig ontzorgde ervaring.

Van het initiële ontwerp van uw gedroomde tuin tot de daadwerkelijke aanleg en het daaropvolgende onderhoud, staan wij garant voor een tuin die gedurende alle seizoenen uw droomhuis nog verder verfraait. Een plek waar u heerlijk kunt vertoeven met uw dierbaren, omringd door de weldaad van de natuur.

Ervaar zelf het positieve effect van een weelderige groene omgeving en laat ons u begeleiden op de reis naar uw eigen Droomtuin.

Wegdromen bij een mooie vijver?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

  • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2024 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes