Marco Bakker

Mocht u geïnteresseerd zijn om kennis te maken, neem dan gerust contact met ons op.

Over Hoveniersbedrijf Marco Bakker

Benieuwd naar Hoveniersbedrijf Marco Bakker? Wij werken op basis van volledige transparantie en zijn een Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming. We werken samen met verschillende professionele partners, naast dat we zijn aangesloten bij Aequor.

Werkwijze

Transparantie en uitstekende service

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, net als een uitstekende service voor al onze klanten. Wij maken graag een compleet tuinontwerp voor u, of schetsen de kosten van een kleine aanpassing die zorgt voor de uitstraling die u zoekt. We geven u vooraf altijd duidelijk aan wat de kosten zullen zijn, op basis van materialen en manuren. U weet precies waar u aan toe bent. Nadat we uw tuin hebben opgeleverd komen we een tijdje later nog eens langs, gewoon om na te gaan of alles naar wens is. Slaan bepaalde planten niet (goed) aan? Dan kunt u kosteloos een nieuw exemplaar van ons verwachten.

Maatschappelijk verantwoord

Betrokkenheid en goede leerplek

Als Hoveniersbedrijf Marco Bakker dragen we graag bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. We werken met scholen met kinderen die lastig leren en dragen bij aan het Traject Wajong, via R95 in Groningen.

Partners en keurmerken

Samen staan we sterk!

U kunt rekenen op de expertise en ervaring van onze specialisten, maar daarnaast op die van onze partners. We werken samen met een aantal verschillende partners, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Daarnaast zijn we aangesloten bij Aequor en beschikken we over het Tuinkeur keurmerk.