Diensten

Neem gerust contact met ons op via 0592 - 460 805, dan komen we graag bij u langs.

Tuinaanleg

Heeft u uw tuin door ons laten ontwerpen, of heeft u zelf voor een ontwerp gezorgd? Wij zijn u graag van dienst met de tuinaanleg, het daadwerkelijk plaatsen van de planten en aanleggen van de paden of terrassen. Wij bepalen in overleg met u de geschikte aanvangsdatum, en gaan van start wanneer u dat wenst.

Aanleg van uw tuin

We zorgen voor uw tuinaanleg op basis van het tuinontwerp. We zorgen voor de juiste plaatsing van de beplanting en leggen de paden en terrassen degelijk voor u aan. We zorgen voor het voldoende aantrillen van de ondergrond en houden rekening met de volgorde van aanleg. Dankzij onze uitgebreide ervaring met de aanleg van tuinen kunnen we u op een vlotte en kundige manier van dienst zijn.

Aanleg en onderhoud

Na het afronden van uw tuinaanleg komen we bovendien nog eens bij u langs, om na te gaan of uw tuin naar wens is en de planten het naar behoren doen. Zijn uw planten niet aangeslagen? Dan vervangen we deze kosteloos, zodat u kunt genieten van het tuinontwerp dat u voor ogen had. Uiteraard nemen we later nog eens contact op om u te vragen naar uw tuin en hoe het tuinonderhoud verloopt.

Uw tuinaanleg uitbesteden aan de ware vakman, of meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brainstormen over uw nieuwe tuin?

U kunt altijd contact opnemen door te bellen naar 0592 - 460 805, maar als u liever teruggebeld wilt worden dan kunt u ook het formulier invullen.

Ga naar contactpagina »
Vul a.u.b. uw naam in.
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
Bel mij