Over Marco Bakker

Mocht u geïnteresseerd zijn om kennis te maken, neem dan gerust contact met ons op.

Marco Bakker

Hoveniersbedrijf Marco Bakker beschikt over een uitgebreide ervaring en levert uitsluitend maatwerk. Het is uw tuin, dus het zijn uw wensen die bij ons de basis vormen. Dit is het uitgangspunt geweest voor de oprichting en vormt nog altijd de kern van al onze werkzaamheden.

Maatwerk

Als Hoveniersbedrijf Marco Bakker leveren we uitsluitend maatwerk, op basis van uw specifieke wensen. Wenst u een levendige tuin, een functionele toepassing of een sierlijk geheel? Wij stemmen de mogelijkheden hier op af en zorgen er met bomen, planten, bloemen, paden, schuttingen en terrassen voor dat u optimaal van uw tuin kunt genieten. Geen tuin is hetzelfde, maar iedere tuin die we ontwerpen, aanleggen of onderhouden is voor ons een prachtige nieuwe uitdaging.

Uitgebreide ervaring

We beschikken over een uitgebreide ervaring met diverse tuinen. Dit helpt ons u te adviseren over de mogelijkheden en combinatie van bepaalde planten of struiken, maar ook om u zo efficiënt mogelijk van dienst te zijn. We berekenen een beperkt aantal manuren, waardoor we op een meer voordelige manier voor uw tuinaanleg kunnen zorgen.

Transparante werkwijze

Tenslotte werken we volledig transparant, in al onze werkzaamheden. We brengen u een heldere offerte uit waarin de kosten duidelijk op een rij staan en komen onze afspraken altijd na. We komen na het aanleggen van uw tuin graag nog eens langs om na te gaan of alles naar wens is. Zijn bepaalde planten niet aangeslagen? Dan vervangen we die kosteloos, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe tuin.

Marco Bakker staat voor

  • Klantvriendelijkheid
  • Duidelijkheid en transparantie
  • Creativiteit & orginaliteit
  • Snelle service

Het laatste nieuws

Wegdromen bij een mooie vijver?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

  • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2024 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes