Diensten

Neem gerust contact met ons op via 0592 - 460 805, dan komen we graag bij u langs.

Tuinonderhoud

Iedere tuin vraagt om onderhoud, onafhankelijk van de grootte, de ligging of de beplanting. Wilt u het tuinonderhoud in handen leggen van de ware vakman? Wij zijn u graag van dienst met het onderhoud, zodat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Wij stellen graag een onderhoudsplan voor u op, bijvoorbeeld om het tuinonderhoud jaarlijks voor u uit te voeren. Dit vormt de basis voor een tuin die het gehele jaar in een uitstekende conditie verkeert.

Bodem en voedingsstoffen

We richten ons binnen het tuinonderhoud onder andere op de bodem en de voedingsstoffen hierin. Wij gebruiken bodemverbeteraars, waarmee we de grond losser en meer vruchtbaar maken. We nemen grondmonsters om na te gaan welke voedingsstoffen er ontbreken, zodat we uw bloemen, planten en bomen de ideale bodem aan kunnen bieden. Dit komt de uitstraling van uw tuin enorm ten goede. Uiteraard maken we alleen gebruik van biologische voedingsstoffen, waardoor deze uw tuin niet uitputten.

Bijhouden van de tuin

Daarnaast zorgen we er binnen het tuinonderhoud voor dat we uw heggen en struiken snoeien, of we de beplanting vervangen waar dat nodig is. Wilt u in het onderhoud ook het gazon en de bestrating meenemen? We stellen graag een integraal plan met u op, op basis waarvan we u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Benieuwd hoe we binnen uw budget zorgen voor uitstekend tuinonderhoud? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Brainstormen over uw nieuwe tuin?

U kunt altijd contact opnemen door te bellen naar 0592 - 460 805, maar als u liever teruggebeld wilt worden dan kunt u ook het formulier invullen.

Ga naar contactpagina »
Vul a.u.b. uw naam in.
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
Bel mij