Diensten

Neem gerust contact met ons op via 0592 - 460 805, dan komen we graag bij u langs.

Tuinonderhoud

Iedere tuin vraagt om onderhoud, onafhankelijk van de grootte, de ligging of de beplanting. Wilt u het tuinonderhoud in handen leggen van de ware vakman? Wij zijn u graag van dienst met het onderhoud, zodat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Wij stellen graag een onderhoudsplan voor u op, bijvoorbeeld om het tuinonderhoud jaarlijks voor u uit te voeren. Dit vormt de basis voor een tuin die het gehele jaar in een uitstekende conditie verkeert.

Bodem en voedingsstoffen

We richten ons binnen het tuinonderhoud onder andere op de bodem en de voedingsstoffen hierin. Wij gebruiken bodemverbeteraars, waarmee we de grond losser en meer vruchtbaar maken. We nemen grondmonsters om na te gaan welke voedingsstoffen er ontbreken, zodat we uw bloemen, planten en bomen de ideale bodem aan kunnen bieden. Dit komt de uitstraling van uw tuin enorm ten goede. Uiteraard maken we alleen gebruik van biologische voedingsstoffen, waardoor deze uw tuin niet uitputten.

Bijhouden van de tuin

Daarnaast zorgen we er binnen het tuinonderhoud voor dat we uw heggen en struiken snoeien, of we de beplanting vervangen waar dat nodig is. Wilt u in het onderhoud ook het gazon en de bestrating meenemen? We stellen graag een integraal plan met u op, op basis waarvan we u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Benieuwd hoe we binnen uw budget zorgen voor uitstekend tuinonderhoud? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Marco Bakker staat voor

  • Klantvriendelijkheid
  • Duidelijkheid en transparantie
  • Creativiteit & orginaliteit
  • Snelle service

Het laatste nieuws

Wegdromen bij een mooie vijver?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

  • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2024 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes