Diensten

Neem gerust contact met ons op via 0592 - 460 805, dan komen we graag bij u langs.

Verticaal tuinieren

Weinig ruimte in uw tuin? Met Vertiplant brengen wij groen terug in uw tuin. Het is de ideale oplossing voor kleine tuinen, tuinen met moeilijke ruimtes of balkontuinen. Door de hoogte in te gaan, kunnen we toch een fraaie en aangename verblijfsruimte creëren.

Dealer van Vertiplant

Hoveniersbedrijf Marco Bakker is dealer van Vertiplant, een ingenieus systeem om groen terug te brengen in tuinen waar de ruimte minimaal of zelfs verdwenen is. Het systeem is zelfvoorzienend door middel van een geïntegreerd bewaterings- en voedingsysteem. De mogelijkheden zijn legio: of u nu een fraaie bloemenpracht wilt, of een moestuin; met Vertiplant realiseren we uw tuinwens op een beperkte ruimte.

 • Vijveraanleg in Elp

  Vijveraanleg in Elp

  Het aanleggen van een vijver begint met graafwerk. De vorm is van grote invloed op het algehele uiterlijk. Het doel bij dit project: een natuurlijke vijver creëren met vloeiende vormen. Na het graven werd de rand gemaakt en afgewerkt met maaikeien. Op de rand van de vlonder is een ouderwetse zwengelpomp geplaatst die ervoor zorgt dat het water in beweging is. Ten slotte werd beplanting toegevoegd om groen terug te laten komen in de vijver.

  Meer over dit project

Oplossingen

Vertiplant is voor verschillende doeleinden in te zetten. Bijvoorbeeld als erfafscheiding of om tuinkamers te realiseren. Een goed aangebrachte verticale wand heeft ook een geluidswerende functie. Voor gebruik in bedrijfsruimtes of kantoorpanden kunnen we Vertiplant Mobile inzetten, al dan niet voorzien van groeilampen in donkere ruimtes. De beplanting draagt zo bij aan een aangenaam werkklimaat en de wanden zijn verrijdbaar zodat verplaatsen eenvoudig is.

Meer weten over verticaal tuinieren

Kortom; Vertiplant is de oplossing voor als u meer groen wilt, terwijl de beschikbare ruimte dat eigenlijk niet toelaat. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Er is altijd een oplossing, want Vertiplant kan ook op maat geleverd worden!

Marco Bakker staat voor

 • Klantvriendelijkheid
 • Duidelijkheid en transparantie
 • Creativiteit & orginaliteit
 • Snelle service

Het laatste nieuws

Wegdromen bij een mooie vijver?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

 • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2024 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes