Diensten

Neem gerust contact met ons op via 0592 - 460 805, dan komen we graag bij u langs.

Verticaal tuinieren

Weinig ruimte in uw tuin? Met Vertiplant brengen wij groen terug in uw tuin. Het is de ideale oplossing voor kleine tuinen, tuinen met moeilijke ruimtes of balkontuinen. Door de hoogte in te gaan, kunnen we toch een fraaie en aangename verblijfsruimte creëren.

Dealer van Vertiplant

Hoveniersbedrijf Marco Bakker is dealer van Vertiplant, een ingenieus systeem om groen terug te brengen in tuinen waar de ruimte minimaal of zelfs verdwenen is. Het systeem is zelfvoorzienend door middel van een geïntegreerd bewaterings- en voedingsysteem. De mogelijkheden zijn legio: of u nu een fraaie bloemenpracht wilt, of een moestuin; met Vertiplant realiseren we uw tuinwens op een beperkte ruimte.

Verticaal tuinieren

Oplossingen

Vertiplant is voor verschillende doeleinden in te zetten. Bijvoorbeeld als erfafscheiding of om tuinkamers te realiseren. Een goed aangebrachte verticale wand heeft ook een geluidswerende functie. Voor gebruik in bedrijfsruimtes of kantoorpanden kunnen we Vertiplant Mobile inzetten, al dan niet voorzien van groeilampen in donkere ruimtes. De beplanting draagt zo bij aan een aangenaam werkklimaat en de wanden zijn verrijdbaar zodat verplaatsen eenvoudig is.

Meer weten over verticaal tuinieren?

Kortom; Vertiplant is de oplossing voor als u meer groen wilt, terwijl de beschikbare ruimte dat eigenlijk niet toelaat. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Er is altijd een oplossing, want Vertiplant kan ook op maat geleverd worden!

Brainstormen over uw nieuwe tuin?

U kunt altijd contact opnemen door te bellen naar 0592 - 460 805, maar als u liever teruggebeld wilt worden dan kunt u ook het formulier invullen.

Ga naar contactpagina »
Vul a.u.b. uw naam in.
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
Bel mij