Diensten

Neem gerust contact met ons op via 0592 - 460 805, dan komen we graag bij u langs.

Bestrating

Is uw bestrating aan een opfrisbeurt toe, of zoekt u naar een uniek ontwerp op basis van uw specifieke wensen? De bestrating vormt een belangrijk onderdeel van uw tuin. Wij zorgen ervoor dat het pad op een natuurlijke manier door de tuin loopt, of u optimaal kunt genieten van uw terras.

Herbestraten en ophogen

We nemen de bestrating in uw tuin graag mee in het complete tuinontwerp, maar kunnen u daarnaast van dienst zijn met herbestraten of ophogen. Is de huidige bestrating weggezakt, of wilt u graag flagstones, tegels, klinkers of natuursteen toevoegen? Wij gaan op basis van uw specifieke wensen aan de slag, zodat u kunt rekenen op volledig veilige bestrating die weer jaren meegaat.

Van ontwerp tot onderhoud

Bent u toe aan een totaal nieuwe stijl bestrating in uw tuin, of is het ontwerp niet geheel meer naar uw wens? Wij maken graag een compleet nieuw ontwerp voor u, maar onze stratenmakers kunnen u daarnaast van dienst zijn met kleine aanpassingen, of de bekende puntjes op de ‘i’. Wat u ook zoekt op het gebied van bestrating, wij zorgen dat uw tuin de juiste uitstraling krijgt en u kunt gaan en staan waar u wenst.

Wilt u een nieuw ontwerp voor uw bestrating ontvangen, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Brainstormen over uw nieuwe tuin?

U kunt altijd contact opnemen door te bellen naar 0592 - 460 805, maar als u liever teruggebeld wilt worden dan kunt u ook het formulier invullen.

Ga naar contactpagina »
Vul a.u.b. uw naam in.
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
Bel mij