Diensten

Mocht u geïnteresseerd zijn om kennis te maken, neem dan gerust contact met ons op.

Onze diensten

Hoveniersbedrijf Marco Bakker helpt u graag bij het aanleggen en onderhouden van uw tuin. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

Tuinontwerp

Bent u op zoek naar een uniek tuinontwerp, op basis van uw specifieke wensen? Wij houden rekening met eventuele bestaande elementen en richten ons op zowel bomen en planten als paden en terrassen. Is uw huidige tuin toe aan een grondige renovatie? Ook daar zijn we u graag mee van dienst.

Lees meer

Bestrating

Is uw bestrating aan een opfrisbeurt toe, of zoekt u naar een uniek ontwerp op basis van uw specifieke wensen? De bestrating vormt een belangrijk onderdeel van uw tuin. Wij zorgen ervoor dat het pad op een natuurlijke manier door de tuin loopt, of u optimaal kunt genieten van uw terras.

Lees meer

Verticaal tuinieren

Weinig ruimte in uw tuin? Met Vertiplant brengen wij groen terug in uw tuin. Het is de ideale oplossing voor kleine tuinen, tuinen met moeilijke ruimtes of balkontuinen. Door de hoogte in te gaan, kunnen we toch een fraaie en aangename verblijfsruimte creëren.

Lees meer

Vijveraanleg

Laat uw vijveraanleg over aan de specialist. Wij ontwerpen uw vijver volledig op basis van uw wensen. Bent u op zoek naar bepaalde planten, wilt u uw speciale vissen in de vijver plaatsen of heeft u andere specifieke wensen met betrekking tot het onderhoud?

Lees meer

Zwemvijvers

Zwemvijvers worden steeds vaker aangelegd. En daar hoeft u echt geen gigantische tuin voor te hebben. In tegenstelling tot een standaard zwembad staan de planten zelf in voor het onderhoud ervan. Waterplanten en natuurlijke filtersystemen (zoals lavasteen) nemen die rol op zich.

Lees meer

Tuinaanleg

Geef uw vijver- en tuinaanleg uit handen aan een vakkundige hovenier, met een uitgebreide ervaring. Laat ons een levendige vijver voor u ontwerpen, of de tuinaanleg in de juiste balans uitvoeren. Wij houden rekening met uw wensen en zorgen voor de juiste volgorde van aanleggen.

Lees meer

Tuinverlichting

Wilt u in het donker ook volop kunnen genieten van uw tuin? Door tuinverlichting te plaatsen kunt u ieder seizoen genieten van uw tuin of terras. Wij helpen u graag uw buitenruimte bijzonder te maken.

Lees meer

Tuinonderhoud

Is uw tuin toe aan onderhoud, of wilt u de bestrating onder handen nemen? Wij zorgen voor de juiste aanpak en zijn volledig transparant over de kosten.

Lees meer

Tuinrenovatie

Voldoet uw tuin niet langer aan uw wensen? Wij kunnen een tuinrenovatie voor u uitvoeren. Is uw smaak bijvoorbeeld anders dan die van de vorige bewoners, of zijn de kinderen inmiddels het huis uit en wenst u een siertuin? Of het nu gaat om de beplanting of het complete ontwerp, wij zijn u graag van dienst met een tuinrenovatie.

Lees meer

Wellness en zwembaden

Of je nu op zoek bent naar een klein zwembad voor de kinderen om in te spelen, of een groot zwembad met alle gemakken voor het hele gezin, wij hebben de kennis en ervaring om je droom te realiseren. Ons team van ervaren hoveniers werkt met de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat je zwembad en wellness-omgeving er prachtig uitzien en veilig zijn voor jarenlang plezier.

Lees meer

Wegdromen bij een mooie vijver?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

  • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2024 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes