Diensten

Neem gerust contact met ons op via 0592 - 460 805, dan komen we graag bij u langs.

Onze Diensten

Hoveniersbedrijf Marco Bakker helpt u graag bij het aanleggen en onderhouden van uw tuin. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

Uw droomtuin start hier!

Tuinontwerp

Bent u op zoek naar een uniek tuinontwerp, op basis van uw specifieke wensen? Wij houden rekening met eventuele bestaande elementen en richten ons op zowel bomen en planten als paden en terrassen. Is uw huidige tuin toe aan een grondige renovatie? Ook daar zijn we u graag mee van dienst.

Meer weten over tuinontwerp? »

Tuinaanleg

Geef uw vijver- en tuinaanleg uit handen aan een vakkundige hovenier, met een uitgebreide ervaring. Laat ons een levendige vijver voor u ontwerpen, of de tuinaanleg in de juiste balans uitvoeren. Wij houden rekening met uw wensen en zorgen voor de juiste volgorde van aanleggen.

Meer weten over tuinaanleg? »

Bestrating

Is uw bestrating aan een opfrisbeurt toe, of zoekt u naar een uniek ontwerp op basis van uw specifieke wensen? De bestrating vormt een belangrijk onderdeel van uw tuin. Wij zorgen ervoor dat het pad op een natuurlijke manier door de tuin loopt, of u optimaal kunt genieten van uw terras.

Meer weten over bestrating? »

Tuinonderhoud

Is uw tuin toe aan onderhoud, of wilt u de bestrating onder handen nemen? Wij zorgen voor de juiste aanpak en zijn volledig transparant over de kosten.

Meer weten over tuinonderhoud? »

Verticaal tuinieren

Weinig ruimte in uw tuin? Met Vertiplant brengen wij groen terug in uw tuin. Het is de ideale oplossing voor kleine tuinen, tuinen met moeilijke ruimtes of balkontuinen. Door de hoogte in te gaan, kunnen we toch een fraaie en aangename verblijfsruimte creëren.

Meer weten over verticaal tuinieren? »

Tuinverlichting

Wilt u in het donker ook volop kunnen genieten van uw tuin? Door tuinverlichting te plaatsen kunt u ieder seizoen genieten van uw tuin of terras. Wij helpen u graag uw buitenruimte bijzonder te maken.

Meer weten over tuinverlichting? »

Wegdromen bij een mooie vijver?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin

Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.