Diensten

Neem gerust contact met ons op via 0592 - 460 805, dan komen we graag bij u langs.

Tuinrenovatie

Voldoet uw tuin niet langer aan uw wensen? Wij kunnen een tuinrenovatie voor u uitvoeren. Is uw smaak bijvoorbeeld anders dan die van de vorige bewoners, of zijn de kinderen inmiddels het huis uit en wenst u een siertuin? Of het nu gaat om de beplanting of het complete ontwerp, wij zijn u graag van dienst met een tuinrenovatie.

Onze aanpak

Iedere tuinrenovatie begint met een degelijk tuinontwerp, net als wanneer we een nieuwe tuin ontwerpen. Wij brengen uw wensen in kaart, bijvoorbeeld met betrekking tot de elementen die u wilt behouden. We richten ons daarnaast op het onderhoud dat u wenst en ontwerpen een nieuwe tuin die aansluit bij uw voorkeuren. Zodra we het ontwerp voor uw tuinrenovatie af hebben komen we graag bij u langs om dit te bespreken en u de offerte aan te bieden. Wij geven duidelijk aan welke materialen we gebruiken en hoeveel manuren er in het ontwerp gaan zitten. Uiteraard kunnen we direct aanpassingen voor uw doorvoeren, zodat uw tuinrenovatie het gewenste resultaat op zal leveren.

Bodemherstel

Een goede bodem vormt de basis van uw tuin. Bevat uw bodem te weinig grondstoffen? Dan zal de tuin nooit goed tot z’n recht komen. We kunnen ons binnen uw tuinrenovatie richten op het nemen van grondmonsters, om na te gaan hoe het gehalte aan voedingsstoffen in de bodem is. Vervolgens kunnen we de grond losser maken met bodemverbeteraars en de vruchtbaarheid verbeteren. We gebruiken biologische voedingsstoffen, die de planten en bodem makkelijk opnemen, zonder dat het ze uitput.

Meer weten over een tuinrenovatie, of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brainstormen over uw nieuwe tuin?

U kunt altijd contact opnemen door te bellen naar 0592 - 460 805, maar als u liever teruggebeld wilt worden dan kunt u ook het formulier invullen.

Ga naar contactpagina »
Vul a.u.b. uw naam in.
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
Bel mij