Diensten

Neem gerust contact met ons op via 0592 - 460 805, dan komen we graag bij u langs.

Tuinrenovatie

Voldoet uw tuin niet langer aan uw wensen? Wij kunnen een tuinrenovatie voor u uitvoeren. Is uw smaak bijvoorbeeld anders dan die van de vorige bewoners, of zijn de kinderen inmiddels het huis uit en wenst u een siertuin? Of het nu gaat om de beplanting of het complete ontwerp, wij zijn u graag van dienst met een tuinrenovatie.

Onze aanpak

Iedere tuinrenovatie begint met een degelijk tuinontwerp, net als wanneer we een nieuwe tuin ontwerpen. Wij brengen uw wensen in kaart, bijvoorbeeld met betrekking tot de elementen die u wilt behouden. We richten ons daarnaast op het onderhoud dat u wenst en ontwerpen een nieuwe tuin die aansluit bij uw voorkeuren. Zodra we het ontwerp voor uw tuinrenovatie af hebben komen we graag bij u langs om dit te bespreken en u de offerte aan te bieden. Wij geven duidelijk aan welke materialen we gebruiken en hoeveel manuren er in het ontwerp gaan zitten. Uiteraard kunnen we direct aanpassingen voor uw doorvoeren, zodat uw tuinrenovatie het gewenste resultaat op zal leveren.

 • Tuinaanleg Fam. Ritsema

  Tuinaanleg Fam. Ritsema

  Licht is een ontzettend belangrijk element in een tuin. Wanneer de temperatuur het toelaat, is het heerlijk om achter het huis te genieten. Maar zonder de juiste verlichting komt een tuin later op de dag niet volledig tot zijn recht.

  Meer over dit project

Bodemherstel

Een goede bodem vormt de basis van uw tuin. Bevat uw bodem te weinig grondstoffen? Dan zal de tuin nooit goed tot z’n recht komen. We kunnen ons binnen uw tuinrenovatie richten op het nemen van grondmonsters, om na te gaan hoe het gehalte aan voedingsstoffen in de bodem is. Vervolgens kunnen we de grond losser maken met bodemverbeteraars en de vruchtbaarheid verbeteren. We gebruiken biologische voedingsstoffen, die de planten en bodem makkelijk opnemen, zonder dat het ze uitput.

Meer weten over een tuinrenovatie, of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Marco Bakker staat voor

 • Klantvriendelijkheid
 • Duidelijkheid en transparantie
 • Creativiteit & orginaliteit
 • Snelle service

Het laatste nieuws

Wegdromen bij een mooie vijver?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

 • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2024 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes