Vijver het middelpunt van de tuin.

Vijver het middelpunt van de tuin. De eyecatcher van de tuin is de vijver. Vanuit openslaande deuren komen wij uit op het hoofdterras, waar in de zichtlijn een vijver gerealiseerd is.

De tuin is breeder dan diep, door de vijver als middelpunt te gebruiken en in de zichtlijn te plaatsen wordt de tuin optische langer en dieper. De kavel ligt ten opzichte van de tuin ligt hoger. Hier konden wij leuk spelen met hoogte verschillen zowel in dood materiaal als in groen.

De vijver is ook opgedeeld in 2 bakken, een verhoogde vanuit het terras te bewonderen en een verlaagde deel die op het laagste punt mooi te zien is. De eigenaren willen ook graag in de tuin bezig en wilden leuke maar ook bijzondere planten erin.

Het doel was het hele jaar kleur in combinatie met veel verschillende planten. Er is een combinatie gemaakt van wintergroen en niet wintergroene planten.

Wegdromen bij een mooie tuin?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

  • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2024 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes