Nieuws

Mocht u geïnteresseerd zijn om kennis te maken, neem dan gerust contact met ons op.

De maand juni is begonnen!

04 juni

De zon schijnt en de lucht is stralend blauw. De maand juni is begonnen! De vogels zijn overal te horen en de geuren van allerlei planten hangen in de lucht. Vooral de kleuren van rozen sieren deze maand de tuin.

De zon schijnt en de lucht is stralend blauw. De maand juni is begonnen! De vogels zijn overal te horen en de geuren van allerlei planten hangen in de lucht. Vooral de kleuren van rozen sieren deze maand de tuin. Mis jij nog kleur in de tuin? We stellen graag een beplantingsplan voor je op. Hierin is duidelijk te zien welke planten waar geplant worden, hoe hoog de beplanting wordt en wat voor standplaats de plant nodig heeft. Dit doen we natuurlijk aan de hand van jouw wensen; welke beplanting jij mooi vindt, en welk sfeerbeeld jij graag terug ziet in de tuin. Wil je samen aan de slag om jouw droomtuin te ontwerpen? Vul het contactformulier in op onze contactpagina voor meer informatie.
De maand juni is begonnen!

Wegdromen bij een mooie vijver?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

  • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2024 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes