Nieuws

Mocht u geïnteresseerd zijn om kennis te maken, neem dan gerust contact met ons op.

De herfst is begonnen!

23 sept

De meteorologische herfst is begonnen! Een seizoen waarin de bladeren vallen van de bomen, en waarin het weer grauwer en kouder wordt.

De meteorologische herfst is begonnen! Een seizoen waarin de bladeren vallen van de bomen, en waarin het weer grauwer en kouder wordt.

De komende paar weken is het nog steeds een prima tijd om planten te verplaatsen of scheuren (opnieuw indelen). De grond is namelijk nog steeds warm waardoor de planten zich nog goed kunnen herstellen voordat het winterseizoen begint.

Het gazon kan voor de laatste keer dit jaar met speciale najaarsmest worden bemest. Door deze speciale mest wordt het gras versterkt en ontstaat er later minder hinder door mos groei.

Ook de vijver moet niet worden vergeten. Het grootste aandachtspunt in de herfst is het tegengaan en regelmatig ruimen van bladeren die in de vijver vallen. Als je dit te lang laat liggen, kunnen rottende bladeren zich vormen tot een dikke modderlaag op de bodem en krijgt de vijver tijdens het groeiseizoen last van zweefalgen en draadalgen.

Kortom: er is genoeg te doen in het herfstseizoen! Kom je een paar (groene) handen te kort in de tuin? Stuur ons een bericht via onze website: https://hoveniersbedrijfmarcobakker.nl/contact. Onze vakhoveniers staan voor je klaar.

 De herfst is begonnen!

Wegdromen bij een mooie vijver?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

  • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2024 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes