Nieuws

Mocht u geïnteresseerd zijn om kennis te maken, neem dan gerust contact met ons op.

Een prachtige aanvulling op elke tuin

12 dec

Tuinverlichting kan een prachtige aanvulling zijn op elke tuin. Het kan een gevoel van sfeer en warmte toevoegen en de ruimte 's avonds laten stralen.

Tuinverlichting kan een prachtige aanvulling zijn op elke tuin. Het kan een gevoel van sfeer en warmte toevoegen en de ruimte 's avonds laten stralen. Bovendien kan goed geplaatste verlichting de tuin ook functioneler maken, door paden en bestemmingspunten te verlichten.

Er zijn verschillende soorten tuinverlichting om uit te kiezen, afhankelijk van uw persoonlijke stijl en behoeften. Of u nu op zoek bent naar sfeervolle verlichting voor een romantisch diner buiten of praktische verlichting voor het verlichten van paden, er is een optie die bij u past.

Kunnen we helpen om jouw tuin in de schijnwerpers te zetten? Lees de mogelijkheden op onze website https://hoveniersbedrijfmarcobakker.nl/tuinverlichting of stuur ons een bericht.

Een prachtige aanvulling op elke tuin

Wegdromen bij een mooie vijver?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

  • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2024 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes