Nieuws

Mocht u geïnteresseerd zijn om kennis te maken, neem dan gerust contact met ons op.

Het is tijd voor een bemestingsronde

18 juni

Het is warm. En met de zomer voor de deur is het nu, en de komende periode, een tijd waarin planten snel groeien. Jouw tuin kan dus wel wat extra voedingstoffen gebruiken. Een voedzame bodem is één van de factoren die een rol speelt voor een gezonde en bloeiende tuin.

Het is warm. En met de zomer voor de deur is het nu, en de komende periode, een tijd waarin planten snel groeien. Jouw tuin kan dus wel wat extra voedingstoffen gebruiken. Een voedzame bodem is één van de factoren die een rol speelt voor een gezonde en bloeiende tuin. Bemesten is natuurlijk een deel van het tuinieren, maar de bodem verbeteren is ook belangrijk. Het gaat namelijk niet alleen om voeding maar ook om de dichtheid van de bodem en of er voldoende lucht en vocht in de bodem zit. Is jouw tuin nog niet klaargestoomd voor de zomer? Of wil je meer weten over het verbeteren van je bodem? We komen graag bij je langs. Vul het contactformulier in op onze contactpagina voor meer informatie.
Het is tijd voor een bemestingsronde

Wegdromen bij een mooie vijver?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

  • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2024 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes