Nieuws

Wens je op de hoogte te blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Duurzame oplossingen met Fiberon vlonderhout

Onlangs hebben wij een nieuwe tuin opgeleverd met nieuwe banken en een nieuw terras van Fiberon vlonderhout. Fiberon-producten zijn duurzaam en zien er tegelijk prachtig uit. Alle Fiberon oplossingen zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

Wij zoeken een allround hovenier!

Hoveniersbedrijf Marco Bakker is per direct op zoek naar een vakbekwame allround hovenier die enkele jaren ervaring heeft met het aanleggen en onderhouden van tuinen. Heb jij passie voor je vak, ben je flexibel en heb je kwaliteit voorop staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Plaatsing Greenwall in Zwolle

Vorige week stond een behoorlijke uitdaging voor ons klaar. We plaatsten Greenwall‬ Compact-elementen achter een huis in Zwolle. Met een hoogte van 250cm was het onmogelijk om de ‘groene muren’ door het huis te krijgen.

Tuin- en Sfeerbeurs 2016

Ook voor volgend jaar hebben we ons weer ingeschreven voor de Tuin- en Sfeerbeurs. De afgelopen jaren zijn ontzettend goed bevallen en hebben mooie herinneringen opgeleverd. Het enthousiasme en de passie die bezoekers met zich meebrengen willen we niet missen! In 2016 zijn we weer aanwezig met een schitterende modeltuin.

Een natuurlijke vijver in Elp

Twee weken geleden begonnen we met het uitgraven van een grote vijver in Elp. Vandaag is de oplevering. Het eindresultaat: een natuurlijke vijver met veel groen.

Zomers genieten

Af en toe houden we ervan om te pronken met onze creaties. Deze tuin werd voor de vakantie afgerond.

Tuinaanleg Norg

In Norg zijn we de laatste tijd druk bezig geweest met het aanleggen van een geheel nieuwe tuin. Uniek aan deze tuin: de bijzondere vorm van tegels en de twee keien die in de tuin worden verwerkt.

De situatie na een jaar

Vorig jaar legden we een tuin aan in de nieuwbouwwijk Harener Holt in Haren. Vandaag kwamen we opnieuw op bezoek om te kijken hoe het er na een jaar voor staat.

Optimaal gebruik van ruimte

Ook graag kruiden vlakbij de keuken, maar weinig ruimte? Een groenwand maakt het mogelijk om verticaal te tuinieren. Dit kan met allerlei soorten planten: van kruiden tot aan bloeiende planten. Het bijzondere van een groenwand is dat planten automatisch water krijgen.