Hovenier Haren

Bent u op zoek naar een hovenier in (de omgeving van) Haren, Glimmen, Onnen of Eelde-Paterswolde? Hoveniersbedrijf Marco Bakker weet als geen ander welke aandacht een tuin nodig heeft. Wij zijn uw vakman voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Dankzij jarenlange ervaring, gerenommeerde leveranciers en een passie voor groen, maken wij van uw tuin een droomtuin.

Duurzame, groene tuinen aanleggen en onderhouden. Daar ligt onze passie. Als ervaren hovenier onderscheiden we ons met maatwerk en kwaliteit. Iedere tuin moet perfect aansluiten op uw wensen en eisen. En daar denken we graag in mee. Het resultaat? Een droomtuin waarvan u jaren kunt genieten.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande contactformulieren. Onze hoveniers staan altijd voor u klaar. Of u nu in Haren woont of in de nabije omgeving.

Al meer dan 15 jaar hét hoveniersbedrijf in Haren

U kunt voor elke tuinwens terecht bij Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Van simpel onderhoud tot het aanleggen van nieuwe tuinen:

Bent u naar andere tuindiensten op zoek? Neem dan contact op met onze hoveniers door te bellen of mailen.

Onze hoveniers in Haren staan voor u klaar

Elke tuin is maatwerk. Zeker als u een tuin heeft of laat aanleggen in het centrum van Haren. De kans is namelijk groot dat er gespeeld moet worden met het tuinoppervlakte. Elke meter telt! We komen graag bij u langs voor een kop koffie en indien gewenst maken we voor u een tuinontwerp, waarin alle besproken wensen en details, maar ook de tuinafmetingen, in staan beschreven.

Wij combineren graag de meest duurzame en groene oplossingen, om zo voor u uw droomtuin te creëren.

Marco Bakker: voor al uw tuinwensen in Haren

Wilt u gebruik maken van onze diensten zoals het onderhouden of het renoveren van uw tuin? Onze vakhoveniers bespreken graag de mogelijkheden met u. Maak gerust gebruik van het contactformulier op deze pagina. Heeft u meerdere tuinvragen? Dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen. Onze hoveniers komen graag bij u in Haren en omstreken langs.

Contactformulier

Vul uw naam in...
Vul een e-mailadres in...
Vul een telefoonnummer in...
Vul een vraag of opmerking in...
Ben je een robot?

Wij staan voor u klaar

Hoveniersbedrijf Marco bakker in Assen staat voor u klaar. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Wegdromen bij een mooie vijver?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

  • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2024 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes