Hovenier Groningen

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Groningen? Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in het mooie noorden. Onze vakhoveniers kunnen u met alle tuinwensen te hulp zijn. Bijvoorbeeld met het helpen van het tuinonderhoud, het aanleggen van een nieuwe tuin, een tuinrenovatie en eigenlijk alle andere facetten die een hovenier kan bieden. We zijn gevestigd aan de Italiëlaan 15-17, wat ongeveer 30 minuten rijden is vanuit het centrum van Groningen. Natuurlijk komen we ook graag bij u langs.

Geen enkele tuin is hetzelfde. Daarom zijn alle tuinen bij Hoveniersbedrijf Marco Bakker maatwerk. Op basis van uw wensen en eisen richten we uw tuin zo in dat het perfect aansluit. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw droomtuin.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande contactformulieren. Onze hoveniers staan altijd voor u klaar. Of u nu in Groningen woont of in de nabije omgeving.

Marco Bakker: voor al uw droomtuinen in Groningen en omstreken

U kunt voor elke tuinwens terecht bij Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Van bijvorbeeld onderhoud tot het aanleggen van nieuwe tuinen:

Bent u naar andere tuindiensten op zoek? Neem dan contact op met onze hoveniers door te bellen of mailen.

Een tuin op maat in Groningen?

Elke tuin is maatwerk. Zeker als u een tuin heeft of laat aanleggen in het centrum van Groningen. De kans is namelijk groot dat er gespeeld moet worden met het tuinoppervlakte. Elke meter telt! We komen graag bij u langs voor een kop koffie en indien gewenst maken we voor u een tuinontwerp, waarin alle besproken wensen en details, maar ook de tuinafmetingen, in staan beschreven.

Wij combineren graag de meest duurzame en groene oplossingen, om zo voor u uw droomtuin te creëren.

Onze hoveniers komen graag naar Groningen

Wilt u gebruik maken van onze diensten zoals het onderhouden of het renoveren van uw tuin? Onze vakhoveniers bespreken graag de mogelijkheden met u. Maak gerust gebruik van het contactformulier op deze pagina. Heeft u meerdere tuinvragen? Dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen. Onze hoveniers komen graag bij u in Groningen en omstreken langs.

Contactformulier

Vul uw naam in...
Vul een e-mailadres in...
Vul een telefoonnummer in...
Vul een vraag of opmerking in...
Ben je een robot?

Wij staan voor u klaar

Hoveniersbedrijf Marco bakker staat voor u klaar. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Wegdromen bij een mooie vijver?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

  • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2024 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes