Hoogte ontmoet design.

In Assen krijgen wij de opdracht om voor onze opdracht gever een tuin te ontwerpen en te realiseren. Echter zat er 1 moeilijkheidsgraat in en dat was, de tuin had een hoogte verschil van 150cm vanaf de deurpost naar de laagste punt van de tuin.
De wensen waren duidelijk, meerdere terrassen in de tuin. Uitzicht op de achterliggende plas maar ook weer privacy in de tuin. Wij hebben een vertaalslag gemaakt naar een ontwerp. Hier waren de basis uitgangspunten 3 terrassen op 3 verschillende plekken met 3 verschillende uitzichten op de tuin en de plas. Vanaf het hoofdterras komen wij doormiddel van vlonders op de eerst volgende terras. De vlonders zijn in de zichtlijnen gelegd en vormen in de tuin de rode draad naar de verschillende terrassen. De vlonders zijn omgevormd tot trapelementen om op de manier de hoogte op te vangen en de aandacht naar de plas te richten.

Wegdromen bij een mooie tuin?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

  • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2024 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes