Zorgeloos genieten van uw prachtige tuin?

Hoveniersbedrijf Marco Bakker uit Assen

Uw droomtuin start bij Hoveniersbedrijf Marco Bakker uit Assen! Wilt u een nieuw tuinontwerp laten maken, de aanleg laten verzorgen of het tuinonderhoud uit handen geven? Hoveniersbedrijf Marco Bakker uit Assen beschikt over een uitgebreide ervaring en expertise. Wij zijn de ware vakman, die u van dienst kan zijn met een compleet tuinplan, of de aanleg van het laatste stukje groen. Wil je meer over ons werk weten? Op het blog van Washplate kan je meer vinden over onze werkzaamheden.

Een hovenier uit Assen voor uw droomtuin

Bent u op zoek naar een hovenier in Assen? Of elders zoals bijvoorbeeld in de provincie Drenthe, Groningen, Overrijsel of Friesland? Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in de stad Assen. Onze vakkundige hoveniers kunnen u helpen met het tuinonderhoud, het aanleggen van een nieuwe tuin, een tuinrenovatie en eigenlijk alle andere facetten die een hovenier kan bieden. We zijn gevestigd aan de Italiëlaan 15-17, wat ongeveer 15 minuten rijden is vanuit het centrum van Assen.

Onze hoveniers hebben een passie voor groen. En dat stralen onze tuinen uit. En daar zijn we als hoveniersbedrijf uit Assen trots op. Een veelgestelde uitspraak van ons is dan ook: je hebt daarom niet zo maar een tuin; maar een echte Marco Bakker tuin.

Wilt u gebruik maken van onze diensten zoals het onderhouden of het renoveren van uw tuin? Onze vakhoveniers bespreken graag de mogelijkheden met u. Maak vrijblijvend met ons een afspraak via het contactformulier!

Hovenier Assen Droomtuin
Tuinproject
Zwemvijver

Een zwemvijver in uw tuin?

Zwemvijvers worden steeds vaker aangelegd. En daar hoeft u echt geen gigantische tuin voor te hebben. In tegenstelling tot een standaard zwembad staan de planten zelf in voor het onderhoud ervan. Waterplanten en natuurlijke filtersystemen (zoals lavasteen) nemen die rol op zich.

Onze diensten

Standaard bij onze tuinen

Diensten
Tuinontwerp

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Tuinrenovatie

Tuinrenovatie

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Wegdromen bij een mooie vijver?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Wij werken met

  • Gardena
  • In-lite
  • Vertiplant

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

  • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2024 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes