Tuinonderhoud Haren

Bent u op zoek naar een vakkundige hovenier in Haren en omstreken voor het onderhouden van uw tuin? U kunt bij ons terecht voor alle denkbare tuindiensten omtrent het onderhouden van uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Verwijderen van alg in uw vijver
  • Handmatig plukken van onkruid
  • Bladruimen en algemene opruimwerkzaamheden
  • Snoeiwerkzaamheden
  • Onderhouden van uw borders
  • Het bemesten van uw gazon
  • Het schoonborstellen van groene aanslag op de bestrating.

Weet u niet goed welk onderhoud uw tuin nodig heeft? U kunt altijd rekenen op het deskundige advies van onze hoveniers in Haren als het gaat om al uw vragen over tuinonderhoud.

Is tuinonderhoud nodig?

Uw tuin moet goed onderhouden worden wanneer u hier optimaal van wilt genieten. Het groen in de tuin heeft nou eenmaal de nodige aandacht nodig, zoals het bemesten of verticuteren van het gazon.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande contactformulieren. Onze hoveniers staan altijd voor u klaar. Of u nu in Haren woont of in de nabije omgeving.

Onze hoveniers in Haren staan voor u klaar

Elke tuin is maatwerk. Ook als het gaat om tuinonderhoud. Elk element in uw tuin heeft een ander soort aandacht nodig. Heeft u een gazon? Dan onderhouden we deze meermalen per jaar met bijvoorbeeld speciale kalk of bemesting. Heeft u een vijver? Dan zijn daar weer andere tuinwerkzaamheden voor nodig

Onze hoveniers uit Haren weten als geen ander hoe je een tuin moet onderhouden. Weet u zelf niet goed wat voor tuinonderhoud uw tuin nodig heeft? Vraag het ons gerust. We komen graag bij u langs in Haren om u te adviseren.

Tuinonderhoud uit handen geven?

Wilt u gebruik maken van onze diensten zoals het onderhouden of het renoveren van uw tuin? Onze vakhoveniers bespreken graag de mogelijkheden met u. Maak gerust gebruik van het contactformulier op deze pagina. Heeft u meerdere tuinvragen? Dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen. Onze hoveniers komen graag bij u in Haren en omstreken langs.

Contactformulier

Vul uw naam in...
Vul een e-mailadres in...
Vul een telefoonnummer in...
Vul een vraag of opmerking in...
Ben je een robot?

Wij staan voor u klaar

Hoveniersbedrijf Marco bakker in Assen staat voor u klaar. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Wegdromen bij een mooie vijver?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

  • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2021 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes