Tuinonderhoud Assen

Bent u op zoek naar een hovenier in Assen voor het onderhouden van uw tuin? Onze tuinonderhoudsservice is ontstaan om u tijd en moeite te besparen. Ons team van professionele hoveniers kunnen u met alle herhalende tuinklussen ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Maaien van het gazon en snoeien van heggen, overige gazonverzorging, bemesten en doorzaaien
  • Handmatig onkruid verwijderen
  • Bladruimen en algemene opruimwerkzaamheden
  • Snoeien van heggen en klimop
  • Snoeien van kleine bomen, struiken en heesters
  • Beplanting, herbeplanting en verzorging van bloembedden
  • Verwijdering van groenafval
  • Vijveronderhoud

Bovendien kunt u altijd rekenen op het deskundige advies van onze hoveniers in Assen als het gaat om al uw vragen over tuinonderhoud.

Tuinonderhoud voor iedere tuin

Wanneer u uw tuin laat onderhouden door onze hoveniers kunt u het hele jaar zorgeloos genieten. We stemmen samen met u af hoe vaak en wanneer we langs komen bij u in Assen om het tuinonderhoud uit te voeren.

Iedere tuin, ongeacht de grote of inhoud, heeft periodiek aandacht nodig. Bijvoorbeeld om de tuin een voorjaarsbeurt of najaarsbeurt te geven.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande contactformulieren. Onze hoveniers staan altijd voor u klaar. Of u nu in Assen woont of in de nabije omgeving.

Onze hoveniers in Assen staan voor u klaar

Elke tuin is maatwerk. Ook als het gaat om tuinonderhoud. Elk element in uw tuin heeft een ander soort aandacht nodig. Heeft u een gazon? Dan onderhouden we deze meermalen per jaar met bijvoorbeeld speciale kalk of bemesting. Heeft u een vijver? Dan zijn daar weer andere tuinwerkzaamheden voor nodig

Onze hoveniers uit Assen weten als geen ander hoe je een tuin moet onderhouden. Weet u zelf niet goed wat voor tuinonderhoud uw tuin nodig heeft? Vraag het ons gerust. We komen graag bij u langs in Assen om u te adviseren.

Tuinonderhoud uit handen geven?

Wilt u gebruik maken van onze diensten zoals het onderhouden of het renoveren van uw tuin? Onze vakhoveniers bespreken graag de mogelijkheden met u. Maak gerust gebruik van het contactformulier op deze pagina. Heeft u meerdere tuinvragen? Dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen. Onze hoveniers komen graag bij u in Assen en omstreken langs.

Contactformulier

Vul uw naam in...
Vul een e-mailadres in...
Vul een telefoonnummer in...
Vul een vraag of opmerking in...
Ben je een robot?

Wij staan voor u klaar

Hoveniersbedrijf Marco bakker in Assen staat voor u klaar. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Wegdromen bij een mooie vijver?

Vijvers brengen rust en sfeer in de tuin. Heeft u nog ruimte in de tuin en zoekt een passende invulling? Dan kan een vijver uitkomst bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en updates in je mailbox.
Vul uw naam in...
Vul een Email-adres in...
Bent u een robot?

Contact

  • Italiëlaan 15-17 | 9403 DW Assen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn we al vrienden?

Copyright © 2021 Hoveniersbedrijf Marco Bakker. Realisatie: Internetbureau Praes