Projecten

Laat u inspireren door de tuinen die we voor uw buren hebben gerealiseerd.

Tuinaanleg in Haren

Tuinaanleg in Haren
tuinaanleg-haren1 tuinaanleg-haren2 tuinaanleg-haren3 tuinaanleg-haren4

In de Haren voorzagen wij een nieuwbouwwoning van een volledig nieuwe tuin mét vijver. Een zeer gevarieerde klus waar veel elementen van het hoveniersvak voorbijkwamen, oftewel: een klus die we natuurlijk met beide handen aangrijpen! Het resultaat is iets om trots op te zijn, een moderne, ruim opgezette tuin, met veel groen en mooi afgewerkte looppaden.

We hebben het volgende gedaan

  • Beplanting geplaatst
  • Beregening geplaatst
  • In elkaar overlopende paden en terras aangelegd
  • Natuurlijke vijver met beekloop aangelegd

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op of bel ons voor een afspraak naar 0592 - 460 805.

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Heeft u een tuinontwerp in gedachten, of slechts vage ideeën over hoe uw tuin eruit dient komen te zien? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag en zetten uw ideeën om in concrete onderdelen in uw tuin. We werken volledig transparant en stellen altijd een offerte op maat voor u op, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan...

Meer weten over onze werkwijze? »

Partners

We werken samen met verschillende partners, die net als wij een uitstekende kwaliteit leveren. We bundelen graag de verschillende krachten, om tot een optimaal tuinontwerp te komen waar u jarenlang plezier van heeft. We werken onder andere samen met Platoflex, waarmee we inmiddels een uitstekende relatie hebben opgebouwd.

Meer weten over onze partners? »

Niet elke tuin hoeft groen te zijn...

Tegels & bestrating

Wilt u de tuin laten bestraten of een pad van tegels laten aanleggen? U kunt rekenen op bestrating die weer jaren meegaat.