Projecten

Laat u inspireren door de tuinen die we voor uw buren hebben gerealiseerd.

Tuinaanleg Fam. Ritsema

Tuinaanleg Fam. Ritsema
ritsema1 ritsema2 ritsema3

Licht is een ontzettend belangrijk element in een tuin. Wanneer de temperatuur het toelaat, is het heerlijk om achter het huis te genieten. Maar zonder de juiste verlichting komt een tuin later op de dag niet volledig tot zijn recht. De tuin van familie Ritsema werd voorzien van tuinverlichting die bijdraagt aan de sfeer en looppaden zichtbaar maakt.

We hebben het volgende gedaan

  • Beplanting geplaatst
  • Bestrating in twee verschillende stijlen gelegd
  • Schuttingen voorzien van wandlampen
  • Sfeervolle staande lamp geïnstalleerd

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op of bel ons voor een afspraak naar 0592 - 460 805.

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Heeft u een tuinontwerp in gedachten, of slechts vage ideeën over hoe uw tuin eruit dient komen te zien? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag en zetten uw ideeën om in concrete onderdelen in uw tuin. We werken volledig transparant en stellen altijd een offerte op maat voor u op, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan...

Meer weten over onze werkwijze? »

Partners

We werken samen met verschillende partners, die net als wij een uitstekende kwaliteit leveren. We bundelen graag de verschillende krachten, om tot een optimaal tuinontwerp te komen waar u jarenlang plezier van heeft. We werken onder andere samen met Platoflex, waarmee we inmiddels een uitstekende relatie hebben opgebouwd.

Meer weten over onze partners? »

Niet elke tuin hoeft groen te zijn...

Tegels & bestrating

Wilt u de tuin laten bestraten of een pad van tegels laten aanleggen? U kunt rekenen op bestrating die weer jaren meegaat.