Marco Bakker

Mocht u geïnteresseerd zijn om kennis te maken, neem dan gerust contact met ons op.

Marco Bakker

Hoveniersbedrijf Marco Bakker beschikt over een uitgebreide ervaring en levert uitsluitend maatwerk. Het is uw tuin, dus het zijn uw wensen die bij ons de basis vormen. Dit is het uitgangspunt geweest voor de oprichting en vormt nog altijd de kern van al onze werkzaamheden.

Maatwerk

Als Hoveniersbedrijf Marco Bakker leveren we uitsluitend maatwerk, op basis van uw specifieke wensen. Wenst u een levendige tuin, een functionele toepassing of een sierlijk geheel? Wij stemmen de mogelijkheden hier op af en zorgen er met bomen, planten, bloemen, paden, schuttingen en terrassen voor dat u optimaal van uw tuin kunt genieten. Geen tuin is hetzelfde, maar iedere tuin die we ontwerpen, aanleggen of onderhouden is voor ons een prachtige nieuwe uitdaging.

Uitgebreide ervaring

We beschikken over een uitgebreide ervaring met diverse tuinen. Dit helpt ons u te adviseren over de mogelijkheden en combinatie van bepaalde planten of struiken, maar ook om u zo efficiënt mogelijk van dienst te zijn. We berekenen een beperkt aantal manuren, waardoor we op een meer voordelige manier voor uw tuinaanleg kunnen zorgen.

Transparante werkwijze

Tenslotte werken we volledig transparant, in al onze werkzaamheden. We brengen u een heldere offerte uit waarin de kosten duidelijk op een rij staan en komen onze afspraken altijd na. We komen na het aanleggen van uw tuin graag nog eens langs om na te gaan of alles naar wens is. Zijn bepaalde planten niet aangeslagen? Dan vervangen we die kosteloos, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe tuin.

Tuinaanleg in Haren

Benieuwd wat we met deze tuin gedaan hebben?

In de Haren voorzagen wij een nieuwbouwwoning van een volledig nieuwe tuin mét vijver. Een zeer gevarieerde klus waar veel elementen van het hoveniersvak voorbijkwamen, oftewel: een klus die we natuurlijk met beide handen aangrijpen!